It is currently Mon May 29, 2017 2:46 am



Reply to topic  [ 7 posts ] 
Kicks me out 
Author Message
Member
User avatar

Joined: Fri Dec 11, 2015 10:49 pm
Posts: 800
Location: the cosmos
So this is probably not a bug (most def isnt) however I wanted to know if there's anyway to fix this issue if anyone else has encountered this problem.

The site keeps kicking me out and I'm having to constantly log myself back in after one or two page refreshes (that also counts with the radar, I could switch Pokemon a few times with the radar and then it tells me to login. So I am unsure of what's happening.

It's making hunting irritating, however I can't check any other browsers (only have internet on cell and no computer at the moment). I've cleared my cache and its not helped, (I always check the keep me logged in option when I sign in). Any help would be fab but it could just be my browser, even I its frustrating ill do what I've gotta do to hunt! Thanks in advance!

_________________
Image
Image
BUY THREAD | BIG BANG GIVEAWAY | WISHLIST | MY DEVIANTART | MY REDBUBBLE


Thu Apr 21, 2016 9:35 am
Profile WWW
Member
User avatar

Joined: Wed Apr 04, 2012 6:37 pm
Posts: 1404
What browser are you using on your phone? Safari, Chrome?
Can you try installing others browsers to your phone like Firefox?
Is it IOS, Android or Windows Phone?

_________________
ImageImageImageImage
sprites by PkParaiso.com

Shop -- Buying -- Auctions

Image Image



Thu Apr 21, 2016 7:24 pm
Profile
Member
User avatar

Joined: Fri Dec 11, 2015 10:49 pm
Posts: 800
Location: the cosmos
Ha well sadly its a windows phone (I'm not a fan, oh well) so the browsers IE which isn't promising to begin with and hates all scripts and html coding. (I'm a coder and IE has never been my friend). But I wasn't sure if anyone else was experiencing this issue or it was just me. I've been looking to see if maybe IE upgraded at some point and now just refuses to cooperate but it doesn't look like that's the issue.

It recently started (yesterday) and hasn't happened in the 4 months I've been here so that's what threw me for a loop. And Shiro I apologize if this wasn't the correct place to post this thread! I wasn't sure of the correct forum!

Thanks @leonardoltp for replying! I've cleared my cache again but its still sadly logging me out.

I have tried downloading chrome and Firefox on this phone, even opera for basic use and they all refuse to cooperate. They crash way to often.

_________________
Image
Image
BUY THREAD | BIG BANG GIVEAWAY | WISHLIST | MY DEVIANTART | MY REDBUBBLE


Thu Apr 21, 2016 7:48 pm
Profile WWW
Member
User avatar

Joined: Wed Apr 04, 2012 6:37 pm
Posts: 1404
Did you install something recently?
You said it started a couple days ago

How many apps are running in the background? Can you close some?
Is it any other app slow?

_________________
ImageImageImageImage
sprites by PkParaiso.com

Shop -- Buying -- Auctions

Image Image



Fri Apr 22, 2016 8:07 am
Profile
Member
User avatar

Joined: Fri Dec 11, 2015 10:49 pm
Posts: 800
Location: the cosmos
Yeah it was roughly a day or two ago when I noticed it starting. I've checked my background apps and none are running. I have the phone set to not allow apps to run in the background. I haven't installed anything new, I only have one app I've installed on the phone since I got it which was the facebook app. Lol

_________________
Image
Image
BUY THREAD | BIG BANG GIVEAWAY | WISHLIST | MY DEVIANTART | MY REDBUBBLE


Fri Apr 22, 2016 12:46 pm
Profile WWW
Leading King
User avatar

Joined: Sun Sep 13, 2009 3:27 pm
Posts: 19360
Location: SP, Brazil
That usually means that the site can't write to your browser's cache/cookies. You might need to clear your entire browsing history, and if that still doesn't work, it's likely a browser problem.

_________________
Personal
Twitter
VDex
Twitter | Reversed Side A archive

Please, ask VDex gameplay questions in the help forum.


Spoiler: show
Image Image


Sat Apr 23, 2016 1:44 pm
Profile WWW
Member
User avatar

Joined: Fri Dec 11, 2015 10:49 pm
Posts: 800
Location: the cosmos
Thanks for replying Shiro! I've tried that a few times and still no luck. So as i was worried about, it just has to be Internet Explorer. Makes it frustrating but ill do what i have to for catching the eventmon. Thanks for the replies and help! I really appreciate it from both of you, i was just wondering if there was anyone else having this issue or if it was my browser. Hopefully ill be able to get my home net back and return to my iPhone while on the site.

Thanks again! Sorry to take up y'all's time!

_________________
Image
Image
BUY THREAD | BIG BANG GIVEAWAY | WISHLIST | MY DEVIANTART | MY REDBUBBLE


Sat Apr 23, 2016 2:52 pm
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 7 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.