It is currently Sun May 28, 2017 11:33 amReply to topic  [ 1 post ] 
Nike Air Huarache Ultra Zwart Groothandel 
Author Message
Member

Joined: Mon May 15, 2017 3:47 am
Posts: 2
Image

Een deel van de Nike Sportswear's Fall collectie, deze kleurstof van de Nike Air Huarache Ultra Online Bestellen komt in een Dark Fleece bijna tech fleece-geïnspireerde bovenkant met Gold Leaf detailing op de hielteller en de Huarache branding op de tong. Zwarte accenten op de veters en binnenvoering, en een witte middelzool wikkelen de look.De Nike Air Huarache zal altijd een klassieker zijn, maar zoals de meeste dingen ondergaat het altijd verandering. Daarom gaf Nike ons het allernieuwste Nike Air Huarache Ultra eind vorig jaar, dat in 2016 succes heeft gehad.

Bellen alle kleine voetjes! De Nike Air Huarache Ultra Wit Kopen goedkoop heeft net een gloednieuwe GS-exclusieve kleurweg vrijgegeven. Dubbele Nike Air Huarache Ultra GS Blue Tint, laten we de schoen dichterbij bekijken via de officiële beelden. Met dezelfde kleur als een van de nieuwste Racers komt de Huarache Ultra gekleed in een Blue Tint-bovenkant in tegenstelling tot de hits van Hyper Violette hits genoteerd op de pull tabs, branding, binnenzool en de strip gaan naar beneden in de tong.

Deze populaire Nike Air Huarache Ultra Zwart Groothandel wordt al in een dunne zwarte kleuren- en nachtmerrie weergegeven in een andere populaire kleurenweg in de herfst 2016, die nu uit kustblauw bestaat. Een gemoderniseerde versie van het klassieke profiel, deze bijzondere uitvoering is vernieuwd met geperforeerd schuim en gaas Over de hele bovenkant, naast tonale synthetica en lederen overlays die zijn algemene make-up omvatten.

Naast de recente team rode afwerking, wordt de Nike Air Huarache Ultra Elektrisch Groen 50% Korting ook aangeboden in een traditionele en alomtegenwoordige kleurenbrug van triple black voor dit Fall 2016-seizoen. Vastgesteld door het klassieke ontwerp, wordt deze bijzondere uitvoering vernieuwd met geperforeerd schuim en gaas doorheen Zijn bovenkant, naast tonale synthetica en lederen overlays die zijn algemene make-up omvatten.

Up next voor de Nike Air Huarache Ultra Gamma Blauw lage prijzen is dit Cool Gray aanbod dat in dit najaarseizoen behoorlijk dof zal zien. Kijkend naar een tonale motief, laten we deze nadere daling naderen. Om de esthetiek van de schoen zeer minimaal te houden, is het bovenste gedeelte van maas en neopreen gemaakt in een Cool Gray colorway. Minimale contrast biedt het merk "NIKE" op de hielband en de extra branding op de tong.


Mon May 15, 2017 3:50 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.